Lånoversikt :
Huslån
Førstehjemslån
Billån
Båtlån
MClån
Forbrukslån
Studielån
Kredittkort
Lånekalkulator
Ordforklaring
 
Kontakt Laanonline
Forside
Linker
Legg til Favoritter

På jakt etter billige møbler?
   

Enten du er på jakt etter møbler til studenthybelen din, eller til kjellerleiligheten som du vil leie ut, så kan få kjøpt brukte møbler til en meget billig penge.


I disse tider er tusenvis av studenter på jakt etter hybel og like mange er i ferd med å leie ut leilighetene sine. Og i den sammenheng begynner jakten på møblene og interiøret.
I de siste årene, og etter at internett har blitt mer og mer populært så har salget av brukte møbler og interiør eksplodert. Du kan nå få kjøpt absolutt alt på internett i dag, ja til og med mye mer enn hva du finner i butikkene. Ikke bare kan du få kjøpt "nye" møbler brukt, men også gamle, stilfulle og tidløse møbler som aldri går av moten.

Du finner alt, for hver sin smak. Og det beste av alt er kanskje prisen? En gyllen regel er at varene som regel at varene selges til halvpris når de er brukt. Det vil si at du som er på jakt etter noen billige møbler til for eksempel studenthybelen, ofte kan gjøre noen skikkelige møbelkupp på internett. Brukte møbler som for eksempel møbler fra IKEA, som i utganspunktet er meget billige nye, gis faktisk ofte bort hvis kjøper henter dem. Og dette er "problemet" med handel på internett. Møbler er ofte store og tunge gjenstander som er dyre å frakte med for eksempel posten. Så derfor lønner det seg å foreta lokale søk, slik at du enkelt selv kan hente varene.

Vi anbefaler følgende nettsteder for ditt søk etter møbler og interiør:
www.finn.no
www.zett.no