Lånoversikt :
Huslån
Førstehjemslån
Billån
Båtlån
MClån
Forbrukslån
Studielån
Kredittkort
Lånekalkulator
Ordforklaring
 
Kontakt Laanonline
Forside
Linker
Legg til Favoritter

Øk verdien på boligen din med noen enkle grep
 

I disse dager er det mange som refinansierer boliglånene sine for å få lavere månedslige utgifter, og som aldri før bytter folk bolig. Ved å gjøre noen enkle grep kan du enkelt heve verdien på boligen din vesentlig.


For deg som skal refinanisere lånet ditt eller selge boligen din, så er verdien på boligen vesentlig. Ved å følge noen enkle råd kan du enkelt øke verdien med flere hundretusen.

Det viktigste rådet vi kan gi deg er faktisk helt gratis for deg. Du må rydde og rengjør huset grundig. Kvitt deg med alt skrotet og kast eller gi vekk ting du ikke bruker. Dette gjelder hele huset, alle rom inkludert loft og garasjen.

Puss opp huset på en enkel og rimelig måte. Det er ingen grunn til å leie inn håndvekere så lenge det ikke er snakk om store reperasjoner. Det er heller ingen grunn til å legge ned dyre investeringer i kjøkken og bad, da slike innvesteringer sjeldent lønner seg. Bruk heller litt penger på å friske opp huset med noen små og enkle grep. Mal hele huset i lyse og tidsriktige farger. Vegger og tak bør i det sore og hele være hvite. Interiør på kjøkken og bad kan også friskes opp ved å males i lyse farger. Mal også lister i hvite nyanser.
Frisk opp med nye puter, gardiner og blomster som gir farger i huset.

Skap romfølelse. Kvitt deg med møbler som bare fyller opp rommene. Generelt så lønner det seg å ha en minimalistisk stil, som gir økt romfølelse.

Utvendig kan det være lurt å rydde opp i blomsterbed, klippe plen, luke og plante nye friske blomster.