Lånoversikt :
Huslån
Førstehjemslån
Billån
Båtlån
MClån
Forbrukslån
Studielån
Kredittkort
Lånekalkulator
Ordforklaring
 
Kontakt Laanonline
Forside
Linker
Legg til Favoritter

Trenger du mer penger? Se hvordan du kan øke din inntekt
 

Nå som renten er på vei opp blir flere og flere av oss nødt til å redusere forbruket og prøve å øke inntekten. Dette er kanskje ikke allitid like lett. Vi gir deg her noen tips.


De gode tidene da renten var på bunn nivå og de aller fleste av oss hadde nok til overs da regningene var betalt, er nå i ferd med å ta slutt. Renten er på rask vei oppover og de fleste av oss merker at vi har mindre å rutte mer hver måned. En mulig løsning på problemer er noen enkle måter å øke inntekter på, isteden for å kutte ned på utgiftene. Her gir vi dere noen gode råd til mulige måter å øke inntekter på.

Det første, men kanskje enkleste tipset er at en går til sin arbeidsgiver og ber om en lønnsforhøyelse. Dette kan man begrunne i mye, alt etter hver enkelts arbeidssituasjon. Kanskje vil ikke dette passe i alle situasjoner, men har du vært ansatt i lengre tid og det er en stund siden du gitt opp i lønn sist, så er mulighet absolutt til stede.

En annen måte å øke sin inntekt på er rett og slett å utvide arbeidstiden sin eller arbeide mer overtid. Dette vil også avhenge av jobbsituasjon og arbeidsplass.

I disse tider er arbeidsmarkedet absolutt på arbeidstagernes side. Så det er i de fleste tilfeller enkelt å få seg en ny jobb. Hvis du sender ut noen søknader på interessant jobber, har du mulighet til å få en ny og bedre betalt jobb.

Hva med en ekstrajobb? Mange har en liten deltidsjobb uten om deres egentlige hovedjobb. Det trenger ikke være så mye, kanskje bare annenhver helg. Ofte kan dette være nattarbeid som også er meget bra betalt.

Er du en gründer? Kanskje du kan starte et enkelmannsforetak og drive litt forretninger ved siden av din egentlige jobb. Nå som internett er allemannseie, så er det for eksempel enkelt å nå mange tusenvis av kunder med en nettside og webshop.

Hvis du er hjemmeværende med ditt eget barn, kan du enkelt spe på inntektene med også å passe andre sine barn.

Undersøk alle offentlige etater hvilke krav du har. Dette kan være stipend, sosial støtte, trygd, stipendiater osv.

Har du en større bolig som muligens kan deles inn, og delvis leie ut. Nesten i alle landetsbyer er det mangel på leiligheter og hybler, og dette kan enkelt gi deg en solid ekstra inntekt. I tillegg er denne inntekter skattefri så lenge du bor i boligen selv.

Har du barn som nærmer seg ungdom eller voksen alder, er det ikke urimelig at disse er med å bidrar. Ved å ha en liten jobb ved siden av skolen, kan barna dine enkelt bidra litt i huset til å dekke små utgifter som for eksempel strøm og telefon.